Solsken, Regn och Snö

Underligare väder får man ju leta efter först skönt solsken, sen mulet med regn och snö...
ÅÅÅ NEJ nu snackar jag väder i bloggen igen*snark*

Jag har fått meddelande om att det inte blev nåt jobb på Biltema eller Jula. Fick ett trevligt mail från IKEA att de mottagit min ansökan och att de skulle meddela hur man låg till framöver.
Antar att det kommer gå undan där för en av tjänsterna skulle tillsättas redan den 9 mars.
Isch vad jag hoppas på det där, det skulle passa mig bra just nu tror jag.
Fick ju pappren från NTI-skolan idag också så nu ska jag börja försöka läsa Kemi och Biologi då.
Det mest positiva med det hela är att Celine får vara lite mera på dagis och jag tror att Emilia kommer kunna få vara på fritids nån dag i veckan också. Jag kommer behöva ha lugnt i kring mig om jag ska få ordning på det där.
Lite nervöst är det allt mest över att jag är rädd att det ska vara svårt.

Jag och Celine var på Köpis idag eftersom Fredrik och Emilia åkte till Kungsberget. Emilia har fått riktig fart under skidorna nu så på lördag blir det inge mera barnbacke för henne:-)
Jag och Celine hade det trevligt på köpis, det var barnfotning på Coop och Celine charmade ju alla. Tror det blev fina bilder men de får vi inte se förrän till veckan.
Sen så gjorde jag några fynd, bland annat skor till mig själv i mjukt skinn med lite högre skaft, så en vinterkängla i lite mjukare modell. Hade kostat 499 men nu var det halva rean så det blev 125 kr. Hittade en perfekt present till en donna vi ska hälsa på imorrn och den kostade ynka 29 kr, det är härligt när det är en hundring billigare än ordinarie pris. Kul att kunna få ge bort en lite finare grej utan att man blir ruinerad.

Sen for vi till mammas jobb och tog en fika och träffade lite tandläkare och sköterskor.
Jag avr jätteduktig och dammsög och moppade köket när jag kom hem. Ligger fortfarande efter med tvätten men dte är ju sååå tråkigt så det får ligga nån dag till för imorrn ska vi åka en sväng till Dalarna,

Nu hoppas jag på att mina auktioner på Tradera går upp nån krona till så att jag kan köpa en begagnad skidutrustning i Kungsberget om ett par veckor.
Ska försöka sova strax, är faktiskt trött men det var jag igår också och inte kunde jag sova för det. Får se hur det blir ikväll.

Ciao!

Underbara Dag!

I morse fick jag sova lite extra men jag klev ändå upp halv nio eftersom jag skulle åka till Veronica.
Kom iväg strax före 10 och det var en hel del trafik och en jäkla massa poliser:-0
Det är ju sportlov så inget av det är konstigt men lite drygt.
Kom fram till Veronicas jobb kl 11, hjälpte till med lite köttfärsbiffar och gjorde en tårta. Kul att göra lite nytta och underbart att få umgås med go´gumman hela dagen.
Här jobbar Versonica, kolla in hennes tårtor:-) http://mickesmatsal.se/
Vid fyra åkte vi och hämtade hennes barn och åkte ut till stallet en sväng. Jag väntade utanför och vilket härligt väder det har varit idag märkte jag.
Fick ett lite halvtråkigt telefonsamtal idag, då Mackan ringer och berättar att nu hade även Janne fått sparken på Jysk. Jag fattar inte vad de sysslar med!
Jag vet ju hur jobbigt det är så jag har ju tänkt en hel del på Janne och Jysk. På ett vis känns det ju lite bra för mig personligen då det är fler som ryker för då känns det ju lite mer som att det är Jysk´s fel och inte mitt att jag inte fick vara kvar. Självklart önskar jag ingen det men det skapar ändå en annan känsla hos mig. Dessutom känns det bra att slippa vara där när allt detta händer.
Hörde att nåån hade brytit ihop helt och jag undrar just VARFÖR hon gjorde det.
Var det för att hon förlorade en arbetskamrat eller var det samvetet som slog till? Jag misstänker att hon kan ha något att göra med folk får gå så jag tror på det senare. I så fall kan hon ha sitt brake-down för hon kastade ju ur sig att panikångest var nåt man drog till med när man ville ha en extra dag ledigt från jobbet.
JAAA eller huuuur??!! miffo!

I alla fall så hade jag en mysig dag hos Veronica med kvällsfika å en skön pratstund. Jag känner att jag skulle behöva åka upp och vara där i flera dagar för att komma ikapp med allt som jag vill stöta å blöta med henne.
Skulle behöva sitta med en flaska vitt fram till 2 på natten och få fortsätta dagen efter.
Nu behöver jag bara en date med Mackan så har jag träffat alla mina darlingar den här veckan och mitt hjärta är fulladdat med tacksamhet för vilka underbara människor jag har omkring mig bara jag vill.

Fredrik hade varit så duktig och vikt en massa tvätt här hemma, jätteskönt att vara en bit på väg när jag ska ta tag i det imorrn. Emilia och Fredrik åker till Kungsberget imorrn så jag och Celine ska nog ta en tur till Valbo tror jag.
Hoppas det blir fint väder också så att man kan få lite sol på näsan.
Nu ska jag sova för jag är trött, skönt!
kram!


MysPys med Emilia och bara liiite gnäll:-)

Idag vaknade jag faktiskt pigg...Fortfarande krasslig i halsen men kände mig ändå rätt hyffsad. Var uppe en sväng med Celine mellan sju och åtta, sen fick jag lägga mig igen fram till nio. Sååå skönt!
Vid elva bar det iväg in till Gävle för att shoppa lite och gå på bio.
Vi såg Bolt, den var rolig men inte lika bra som jag hade hoppats på.
Vi hittade lite småsaker och nån present och lite så där.
På vägen hem var vi till Mcdonalds och köpte ett Happy Meal till Emilia eftersom hon skulle dansa också innan hon kom hem. Där träffade vi Världens Bästa Sarah med Världens just nu Sötaste Bäbis Simone.
Åå vad härligt att få se dem:-) Vi har ju varit förkylda så jag har inte velat åka dit med smittan, nu skulle de åka till pappa Micke i nästan två veckor så nu kommer det ta jättelång tid innan jag får träffa dem å hålla i det lilla undret.
Och vet ni:-D Jag har blivit uppgraderad från Tant till Gudmor...Trodde aaaaldrig att JAG skulle få bli någons Gudmor och absolut inte Simones Gudmor:-) Meeen å andra sidan har man samma födelsedag så måste man ju få bli den Goda féen eller jag menar Gudmor*hihi* Tack Sarah stumpan, tack!
Även om dopet inte blir av i den närmaste tiden så är jag Gudmor ändå;-) Men nu har du ju nästan två veckor på dig att tala Micke tillrätta så vi bokar väl nån bra helg i april då*S*

När jag kom hem hade jag fått post, bland annat ett par dansskor som jag hittade på annons och betalade i lördags så hon hade hunnit posta dem igår. Så himla kul för de verkar passa och de var jättebilliga. Hoppas de kommer vara lika sköna att dansa i som jag tror.
Jag hade också fått ett godkännande från a-kassan så nu får jag börja läsa de där kurserna på distans som jag ville. Det tråkiga i det är att det nu har tagit en hel månad för dem att ta det beslutet men jag måste vara klar samma tid som jag skulle ha varit om jag hade fått börja när jag sökte*sucka* det får ju lov att gå, vem har sagt att det ska vara lätt.

När jag hade lämnat Emilia på stan så åkte jag hem och gick en skön promenad med Frida. Det är verkligen härligt väder när det är så mycket snö som det är nu och bara en minusgrad. Hoppas hon har lust att gå en sväng imorron också för jag behöver det verkligen nu när jag varit inne en massa ett tag.

En annan sak som jag tycker är värd att berätta idag är om mina Tradera auktioner, har lagt ut en hel del saker som jag tycker är fina, mycket som knappt är använt. Jag har väl satt ganska höga utrop om man jämför med alla som sätter 1 kr i utrop men det är ju för att sakerna är mer värd kvar hos mig än om jag får 3 kr för dem. I alla fall så blev jag väldigt full i skratt när jag ser vilka saker som fått bud först. Två vägglampor från IKEA som kostar 59 kr nya. Frakten kommer gå på 78 kr så jag kommer nog inte få mer än en tia för dem är jag rädd men nån har iaf köpt dem för en tia. I och för sig så är ju de här lamporna värda säkert de dubbla än nya från IKEA för de är ju Nordis-modifierade. Den snygga kopplingen är det inte många som kan få till*haha*
Sen idag fick jag ytterligare ett bud på en mössa som Fredrik höll på att skratta sig fördärvad över att jag tänkte sälja. Nu har det gått långt när du lär sälja mössan sa han. Jag har inte använt den på länge för den täcker inte mina öron ordentligt, numera tycker jag väl inte att den är så himla snygg heller men det tyckte tydligen nån som bjöd på den. Alldeles nyss fick jag bud på mina fina fönsterlampor också, det var ju trevligt och det som jag trodde att jag skulle få sålt i första hand men men vill man ha lampor från IKEA och en gammal mössa så gärna för mig. Det finns mer där det kommer ifrån*ha ha ha*
Nu ska jag lägga in en bild på ett av mina fynd idag, jag tror ni kommer förstå varför jag valde just dem till Celine;-)


Äntligen verkar det som om båda ungarna har somnat så nu ska jag ta mig en kopp te och bara sjunka ner i soffan och njuta av tystnaden.

Den där lilla har låtit konstant hela veckan så jag är sååå trött i öronen.

Även om jag och Emilia hade en jättemysig dag idag så hann även hon med att gnälla en hel del, bland annat om att läggdax blev för tidigt idag.

Jaja, peace, kram, CIAO


En till vecka över...

Vilken seg vecka.
Var ju in på barnkliniken med henne och det blev som vanligt ett stick i fingret som visade på virus och en inhalation. Hon svarade bra på inhalationen så det har varit lite bättre efter det.
Jag började känna mig risig på fredag kväll så igår hade jag knappt nån röst, idag har det varit lite bättre men jag känner mig fruktansvärt less.
Less på gnälliga ungar, less på att inte ha nån ork att göra sånt som jag känner för. Less Less Less!!!
Jag hoppas det släpper nu när Fredrik är ledig i veckan men då börjar han ju så klart vara krasslig så vi får se.
Det var skönt väder idag men jag ville inte sätta Celine i pulkan så det var inte alls kul att försöka dra vagnen genom en oplogad by.
Igår roade jag mig med att slänga ut en massa grejjer på Tradera som jag tänkte att vi kunde tjäna nån krona på, vi får väl se hur det går med den saken.
En annan sak som hände igår var att det kom ett mail 15.45 från a-kassan:-0
På en lördag!
I alla fall så var jag visst godkänd nu då, så nu får jag visst lite pengar, bra så.

Äääh, ingen idé att skriva nåt mer för jag är ju bara så less på allting. Kanske är såna gånge rman ska passa på att skriva nåt spektakulärt med en massa ris och ros men jag ids faktiskt inte.
Finns en massa puckon all over som beter sig på sätt som inte är så himla trevligt men just idag orkar jag inte engagera mig i sånt.

Trevligt sportlov alla!

Sjuka barn och funderingar

Emilia piggnade till i tisdags kväll så nu är det full fart på henne även om hostan är envis. Nu har Celine börjat istället och som vanligt blir hon dålig i astman.
Pratade nyss med barnkliniken så vi ska åka in så de får lyssna på henne, de har ju lite större risk för lunginflammation de här barnen. Hoppas det inte är det utan att det räcker med hostmedicin.
I tisdags kväll var jag till maja och åt lite middag och myste i soffan framför en film. Så himla skönt att få sitta i fred utan barn och telefon som stör.

Man har ju läst en hel del om det här med arbetsgivare som läser jobbsökandes bloggar för att se vilka de egentligen är osv. Jag har funderat på det där en hel del, jag menar vad för bild skulle en eventuell arbetsgivare få av mig?
Psykotisk småbarnsmorsa med svidande ärlig tunga eller en blajblaj skrivande tönt:-D
Det jag vill ha av en arbetsgivare är att de anställer mig för den jag är och det jag kan. Jag är trött på tänket att alla ska vara lika och stöpta i samma form. För det är det sista jag är, stöpt i samma form som andra.
Om man säger till någon att man tex går hos en psykolog eller kurator så anses man lite konstig, vad är det för fel på henne liksom...Men jag tycker nog att de som går till någon är en modig person som törs ta tag i sina garderobs-spöken. Som orkar fronta sina problem eller brister.
Jag går till en psykolog för att få hjälp att sortera upp mitt inre, arkivera onödiga lösa trådar som bara stör. Vet inte än om det hjälper men jag ska läsa en bok som heter att leva ett liv inte vinna ett krig. Den handlar visst om att acceptera. För mig är att acceptera samma sak som att ge upp men det är tydligen inte samma sak. Visst kan man acceptera utan att för den skull tycka att det är bra, det måste man ju ibland. Men jag kan inte göra som många andra heller som bara sätter sig och gnäller utan att ha försökt fixa det.  Men det är klart att det är jobbigt att hela tiden behöva kriga också. Ja vi får se om hon får nån ordning på mig:-)
Nu ska jag klä på lilla tjejen och susa iväg med henne.
Ciao! 


Trevlig helg, Taskig start på veckan

Igår tog vi det lugnt på förmiddagen för att sedan få eld i baken när solen dök upp. Vi packade ihop matsäcken, skidor och bob och drog upp till Kungsberg. Vilken härlig dag!
Fredrik och Emilia tragglade i barnbacken och äntligen lossnade för henne så hon vågade åka på egen hand. Hon fick sån fart under skidorna så att Fredrik hade svårt att hänga med i svängarna.
Jag och celine åkte bob och fikade.
Det var verkligen 3 härliga timmar i solen med korvgrillning å sånt där.

Jag hann iväg och dansa också och nu känns det som om den nya astmamedicinen verkligen har börjat verka. Det var så himla roligt att orka vara med fullt ut. Nu har även fötterna börjat vakna så nu sopar man ju banan med flera där:-D

Imorse vaknade Emilia med feber och hosta så det blev till att bädda ner henne igen. Celine håller sig på benen än så länge men även hon har börjat hosta.
Jag roade mig kungligt hela förmiddagen med att ringa A-kassan och Försäkringskassan:-S
efter att ha suttit i telefonkö hos A-kassan i över 20 minuter och sedan blivit kopplad runt så fick jag tag i någon som verkade veta vad hon pratar om MEN innan vi hann få allting klart lyckades hon koppla bort mig:-O Det är ju så att man kan börja gråta! Det var bara att ringa upp igen, som tur var tog det bara 10 minuter att komma fram andra gången, så nu verkar det som om A-kassan har fått alla uppgifter som de behöver för att ta ett beslut så nu hoppas jag ju bara att de tar ett bra beslut.
Fick dessutom tag i en tjej på Försäkringskassan som verkade ha lite koll så kanske får jag ut nån krona därifrån också sen jag var hemma med sjukt barn i november*tss*
Dessutom så ringde jag Uppsala universitet och kollade lite om hur det skulle funka med att få ihop behörigheten, tyvärr så fick jag inga klara svar men ska söka vidare på ett annat nummer där de inte hade någon lust att svara idag.

Jag har varit så irriterad idag och känt mig allmänt trött, kanske även jag håller på att få någon förkylning, Jag hoppas inte det för det orkar jag inte med.
Jag kostade på mig lite lyx från Lindex så nu hoppas jag att jag hinner färga håret och göra naglarna imorron men det beror ju på om Celine ska till dagis eller inte, det återstår att se.
Jag har i alla fall den där härliga massagen att se fram emot, de hade lite dåligt med tider så nu ska jag dit i början på mars men det är ju inte så länge kvar som tur är.
Imorrn har jag bokat in mig själv på filmkväll hos Maja, behöver verkligen få komma till nåt barnfritt ställe och bara vara mig själv.
Celine är verkligen crazy just nu, hon är ända upp under skinnet på mig och Fredrik. Hon ska göra allting själv och spiller, skriker och slåss, samtidigt som hon är världens största charmtroll så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt henne ibalnd. I det valet blir det ju att skratta och det är ju inte så psykologiskt att skratta åt ett beteende som inte är vidare bra. Men vad ska man göra orkar inte gorma hela tiden heller.

Nu är det snart kväller för mig

See yah!

Ciao!

Mission Completed

Jaaa, så fruktansvärt tillfredställande!
Vi har avlopp i köket, har aldrig upplevt det så roligt att kunna diska*hahaha*
Dagen började vid halv sju för min del. Celine somnade innan middagen igår så hon var ju rackarns hungrig så vi var upp och åt frukost. Jag hade lite tur så Emilia kom upp strax där efter så jag kunde få sova en stund till.
Vid åtta tyckte Celine att det verkligen var dax för oss att kliva upp och eftersom vi hade det där tragiska avloppet att ta hand om gav vi med oss.
Kändes så där att stå i skitlukten i källaren på en lördag morron klockan nio, men vad gör man inte:-D
Fredrik kämpade med högtrycksslangen så svetten sprutade. Min uppgift var att sköta själva spolhandtaget och jag försökte också uppmuntra min surmulne man när han låg där med plytet i golbrunnen.
Du e så macho älskling*blinkblink*
Efter en timme kom första genombrottet, vi kunde få in slangen en halvmeter till i rörhelvetet.
Vi hade sen länge tappat räkningen på hur många hinkar med bäckvatten vi hade burit ut. Ja precis, eftersom det var tvärstopp så kom ju vattnet upp igen som vi spolade med så vi fick skopa bort det och hälla ut det i ett avlopp som funkade.
Efter ytterligare en halvtimme kommer det ljuvliga ljudet från forsande vatten och golvbrunnen slutar att stiga. Är det sant?? Fixade vi det?? Jajemen!:-D
Jag börjar diska direkt, bäst att passa på man vet ju aldrig hur länge det varar, Men än så länge*pepparpeppar* funkar det hur bra som helst.

Sen var det bara att skynda sig igenom duschen och fara iväg med tårtan.
Mamman verkade bli jättenöjd så det kändes bra. Hoppas deras dop blev fint också.

Fredriks farmor fyllde år igår så idag var det släktmiddag hemma hos dem. Lika roligt och trevligt som vanligt så vi kom inte hem förrän vid halv sju.
Då blev jag lite nojjig över allt som jag ville få gjort så jag tvättade lite och så hjälpte Fredrik mig att få upp de nya hyllorna i hallen.
Bild kommer här...Ni som vet hur det såg ut innan förstår ju vilken förbättring det blev, ni andra får helt enkelt bara tro mig när jag säger att vi verkligen behövde fler krokar för att slippa ha vinterkläder liggandes överallt.



Nu önskar jag mig bara en lite större dörrmatta med gummikant som jag sett på Rusta.
Den hade svart botten och vita blommor så den skulle passa till min andra nya hallmatta...Tyvärr kostade den 200 riksdaler så det får vänta, känns lite dumt att göra av med pengar på en matta när jag inte vet när jag får nya.
Behöver också nya lampor till hallen men de har jag inte hittat än.
Vill ha 3 små fönsterlampor i cerise eller rosa som vi ska montera på ett lite hemligt sätt:-)

Många har sagt till mig att jag verkar må bra just nu...
Mjoo, det finns väl en hel del saning i det men det är absolut inte hela saningen.
Min ångest är just nu under kontroll och eftersom jag inte har nåt jobb så räcker min ork till det jag måste göra. Det är väl klart att livet blir lättare att leva när man kan göra sånt man vill, umgås med människor, småprata utanför affärn utan att ha bråttom nånstans.
Jag har det absolut inte pedantiskt hemma även om jag skulle kunna ha det med tanke på den tid jag skulle kunna lägga på det men nu gör jag inte det.
Alla frågar hur det går med jobb, så klart, det gör jag ju själv också till de jag vet inte har något.
Jag har sökt en hel massa jobb och söker så fort det dyker upp något som jag skulle kunna ha chans på, mer än så kan jag inte göra för min situation just nu.
Jag måste lära mig att leva, att vara nån slags Ida igen och inte en slav som säger jatack!
Jag är fortfarande fruktansvärt besviken på min tidigare arbetsgivare för sättet de sa upp mig på men jag vet hur jag hade mått om jag varit kvar där. Det får jag intygat så fort jag snackar med Mackan-darling. Han är ju en så mjuk person, det rinner av honom på ett annat vis än det gjorde på mig även om även han tycker det är jobbigt.
Han blev fast anställd idag, så grattis till jobbet vännen men jag beklagar att det blev just där, eller jaa om du fixar av det så är jag glad för dig. Kul att nån sett att du är så duktig som du är.
Bara A-kassan kan bestämma sig över hur de ska ha det så känner jag att det får vara så här ett tag.
om jag får läsa mina distanskurser och jag ser att det funkar så kan jag faktiskt vara så himla ful så jag tar ett halvtidsjobb till hösten och pluggar klart. Vet dock inte hur jag ska få A-kassan till att lita på att jag gör rätt val.
I värsta fall får jag väl söka in till basterminen redan till hösten men då måste jag läsa om en hel del ämnen och det vill jag INTE.
Vi får se, om ni alla sprider ryktet om mina tårtor vidare så kanske jag kan ha en hobbyverksamhet och faktiskt kunna sälja så skulle jag ha råd att plugga och bli nåt...

Nehej kära vänner&co nu ska jag mysa med min man en stund innan jag somnar.

Själklart är det ledmotivet till Mission Impossible, för jag har klarat av två såna den här veckan:-)

Ciao!

Idas Konditori

Ja men hallå där!

Vi hoppar väl in i handlingen där vi slutade sist:-D
Började dagen med att försöka få ordning på det nedrans avloppet.
Mission FAILED!!
Hällde i nåt frätande medel och stängde igen renslocket på röret. Sist jag tittade var det fortfarande blött på golvet så näää det fungerade inte heller.
Nu har Fredrik varit och hämtat en annan högtryck så får vi se om den hjälper nåt. Blir väl det första vi får ta tag i imorronbitti.

Tårtan är klar och jag känner mig supernöjd. Det känns verkligen att man gjort det förr och det faller på plats lite bättre nu än för nåt år sen.
Nu hoppas jag bara att föräldrarna också blir nöjda. Inte lätt när man har såna förväntningar på sig.
Funderade ett tag på om jag skulle lägga ut bilderna nu eller vänta men kom fram till att jag vill lägga ut dem nu.
Hoppas inte jag förstör överraskningen för någon:-)
Den är fylld med päronmousse som blev sjukt god, och fluff gjord på Marabou Mintkrokant.



        

Efter att tårtan var klar ringde jag över till Frida, en underbar tjej som ställer upp så fort det är nånting, mindre självisk får man leta efter.
Jag behövde verkligen få lägga mig i ett badkar fullt med varmt vatten kände jag och vi har ju inget så vad gör man inte?
Så klart var det okej, på köpet fick jag en trevlig fika med hennes föräldrar.
Frida tog hand om Celine så jag fick ligga i badet i en HEL timme...Sååå underbart, kan säga att jag slumrade till flera gånger.
Kände mig som en ny människa efter att varit på Frida Spa och jag är evigt tacksam.
Tack vare den vilan orkade jag plocka reda på vårt hem som liknade Beirut mer än nånting annat. Har ju fortfarande all disk kvar men det är i alla fall inte sockerkakssmulor i hela huset.
Sitter här och känner mig ganska nöjd med dagen.
Imorron ska tårtan levereras till klockan 12. Jag är glad att den inte skulle levereras idag, att köra en tårta är tillräckligt riskabelt så jag hoppar gärna att göra det fredagen den trettonde. Är inte särskilt vidskeplig men jag utmanar inte ödet om jag inte måste.

Snart blir det natti för mig, ska bara se upplösningen på veckans Let´s Dance.

Ciao!

Man kan ju få rus för mindre!

Ja men vilken jäkla dag!
Jag mår inte dåligt, jag är inte arg, inte särskilt upprörd heller men hur mycket kan hända på en dag?
Klev upp med Emilia imorse, hon kom iväg till skolan som hon skulle. Var så duktig och gick iväg själv, hämtade upp en kompis på vägen. Stora tjejerna!
Jag skulle iväg på ett möte på stan till halv tio så jag hann ligga på soffan ocg vila lite, var så himla trött!
Slumrade till, vaknade av att Celine drog mig i håret. Jag högg tag i hennes hand, hon flinade. Jag slumrade till igen, vaknade av att Celine slår en leksaksbil i mitt huvud, jäkla unge!
Kommer iväg på mötet som kändes bra, skönt att prata av sig lite och få lite nya inputs.
Var och handlade, glömde hälften fick gå in igen meeen vad gjorde väl det? Har väl inget bråttom...

Vi har haft problem med avloppet till och från sen vi flyttade in, det är alltid i köket och den delen av källaren som spökar så Fredrik har införskaffat en slang till högtryckstvätten som man kan rensa avlopp med, mycket smart sak att äga när man har problem varannan månad eller så där.
I några veckor nu har det varit lite trassel i köket som blivit värre de senaste dagarna.
Och när blir det helstopp? Jo idag när jag jag ska börja göra årets största och viktigaste tårta!
Jag ska göra en 60-bitars doptårta och jag har inget avlopp i köket!!
Här radas alla fula ord som jag kan upp!
Såå, vi tar fram den där händiga maskinen, Fredrik fixar så att det går att koppla vattenslangen på kranen i köket. Bara att köra...Trodde vi då!
Då läcker hela maskinen, vatten över halva golvet.
Moppar.
Kommer på att om jag håller den läckande delen över babybadbaljan så kan vi köra ändå. Provar, funkar men stoppet blir inte bättre.
Ger upp!
Fixar snabb lunch för att Fredrik ska hinna till jobbet och jag ska hinna hänta Celine.
Ringer A-kassan och sitter i telefonkön medan vi äter.
Kommer fram efter 22 minuter, ställer min fråga, får till svar: det vet jag inte för jag är inte ordinarie personal. Nej men då vill jag gärna prata med en ordinarie sa jag.
Nää, de sitter i möte du får ringa imorrn.
Ställer en fråga till, vet inte det heller hon är ju inte ordinarie!
Neee men varför svarar de då? Då hade jag hellre möts av en telefonsvarare som säger att det är stängt. A-kassan har inte heller en sån telefonröst som talar om hur lång tid det ska ta eller hur många som är i kö före, så man har ju ingen aning. Men suck liksom!
Aja, kommer iväg till dagis men måste åka och köpa propplösare. Får messa Lena och be henne vänta på mig, vi skulle ju ut och gå.
Skyndar hem och kommer ut på den efterlängtade promenaden. Utan den hade man väl fått psykbryt ordentligt idag.

Ska börja med tårförberedelserna så jag får städa ordentligt med en hink med vatten istället för rinnande vatten. Har pratat med Mackan så han ska komma ut och vara med och tårta lite.

Emilia ropar att Celine har bajsat, går för att byta.
OOOOH YES, hon har BAJSAT, BIG TIME!!!
Hon har tagit av sig byxorna och sen suttit i sin lilla fotölj. Behöver jag säga mer?
Får kasta in både unge och fotölj i duschen, tur att det inte är stopp i den delen av huset också.
Det går bra idag.

Går iaf ner och har i propplösare i golvbrunnen åsså hetvatten precis som det står. Händer det nåt? Absolut inte ett skit!
Mackan kommer, skönt! Så får man nån att skratta åt eländet med.
Får gå ner och kolla lite då och då, inget händer.

Orkar inte bry mig mer, måste få ordning på förberedelserna till tårtan.
Jättekul att få lite sällskap, är verkligen inte van med nån som faktiskt är intresserad av samma saker som jag.
Tack för att du kom Marcus:-)
Nästa gång gör vi en hel tårta.
Nu har jag nog inte en enda ren kastrull eller bunke kvar, för jag kan ju inte diska.
Vilken missär!

Ligger hur som helst bra till med tårtan just nu är lite lätt nervös hur dte blir imorron. Kommer få kliva upp tidigt för att försöka få ordning på avloppet. Men vi vet ju hur bra det brukar gå utan högtryck och den reservdelen fanns ju så klart inte hemma.
SUG!
Bad Frida komma över och sällskapa mig imorron och kankse underhålla den lilla donnan lite, annars kommer jag få hålla på halva natten imorron eftersom Fredrik jobbar.
Om jag hade vetat hur vi skulle ha råd att betala räkningen så skulle jag ha ringt in både rörmokaren och slambilen imorrn men nu får vi försöka lösa det själva om det går.
Hoppas.

Mackan tog några bilder, han är bra på att tänka på sånt:-)
Så jag lägger in dem här, synd att vi glömde blixten*S*
                         
              

Åsså när jag ändå håller på så lägger jag upp min födelsedagstårta som var ett test på om det gick att kavla in mönstret. Det blev så där men den smakade bra.
Riesen-kräm, vaniljkräm och jordgubbsmousse


Ja nu ska jag försöka sussa för jag är faktiskt helt slut efter denna tragiska dag.

See yah tomorrow!
Ciao!
 

CrazyCakeMaker tapetserar

Igår var jag hos Frida nästan hela dagen. Hon behövde ett handtag med tapetseringen av vardagsrummet. Det är ju lite svårt att göra det själv när man inte är van. upp på stegen, ner från stegen upp igen osv. Så trassligt att vara på flera ställen samtidigt. Vi blev klara vid halv sex så då var det bara att ta med Celine hem och äta middag.
Barnen somnade i tid, tack och lov så att jag hann med det jag har att göra den här veckan, DOPTÅRTA.
De förberedelser som är tråkigast är ändå tårtbottnarna och MMF, det jag täcker med. För man måste göra så mycket och har ju gjort det ett antal gånger tidigare:-)
igår gick det som en dans, gjorde två satser med MMF som gick hur bra som helst. Tänkte göra en tredje sats när jag upptäcker att jag inte har florsocker så det räcker. Det är såna gånger som man bara blir så trött. Man har all disk på gång, det bara snurrar på åsså kan man inte göra klart*morr*
Jaja, jag får väl ta och göra en sats idag men disken som blir är allt annat än rolig så det hade ju vart kul att slippa diska två gånger men jag överlever väl...
Bara Fredrik får ordning på avloppet för nu är det så där stopp igen*suck*

Idag ska jag ner på stan på ett möte sen hoppas jag att jag kan gå en promenad med grannen innan Celine ska hämtas på dagis. Sen drar stora förberedelserna för tårtan igång, de lite roligare grejjerna.
Hoppas bara att ungarna kan klara sig själv lite så att jag kan få fixa detaljerna så där fina som jag bara kan när jag får tid på mig. Annars får jag ringa in nån barnvakt till imorron om det inte funkar.

Hade ju tänkt få in en bild på Fridas tapeter här men jag vet inte hur man gör för att få ut bilden ur telefonen:-)

Ha en bra dag alla, för det hoppas jag att jag får!

Ciao!

En Kall Solig Tisdag

En kall tisdag är en ren underdrift!
En jävla kall tisdag är mer rätt för i morse var det -22 grader här.
De skulle ha skidtävling i skolan och man tänkte ju att det går ju bara inte! Första start skulle vara 9.30 men 10.15 var det fortfarande -18 grader.
Jag åkte aldrig upp till tävlingen för jag trodde inte att den skulle bli av men en timme sen hade de i alla fall startat tävlingarna för då var det tydligen "bara" -15 men jag vet inte vilken termometer de tittat på:-) Det har ju iof varit en riktigt fin dag så måste jag välja tar jag ju hellre en sån här dag än en mulen dag med minus två grader.
Skolskidtävlingen firade 100 år så det var väl viktigt att få den att gå kan jag tänka. Barnen hade haft roligt och det är huvudsaken, dessutom hade de fått gå in och fikat emellan.
på eftermiddagen kom temperaturen ner mot 6-7 grader men nu är det 14 grader igen...
Jag har känt mig väldigt slut i ett par dagar, andningen är bättre men jag känner fortfarande av det. Jag "tvingade" iaf mig själv till en halvtimme på motionscykeln. Hade nog kunnat köra lika mycket till om det inte hade varit för hur ont i arslet jag fick, kände att det bara var brallorna som höll ihop mig:-D
Eftersom jag inte känt mig helt hundra några dagar så är jag så där osäker på om det är latmasken som inte orkar eller om det är jag, så att säga.

Kom på en helt annan sak som jag tänkte berätta om. Tanken kom upp när jag satt och tittade på Bygglov på 4:an och de var på en bondgård på Öland. De frågar hans fru hur det var att vara tillsammans med en bonde och hon hade inga bra svar, de visade en massa omtagningar och sedan var de ute i ladugården hos de bajsande korna.
När jag låg på BB sist, alltså när Celine kommit:-) fick jag en rumskompis vid 2-3 snåret på natten. Jag sov inte särskilt bra så det var bara roligt att lyssna när de nyblivna förstagångs föräldrarna kom in, de var dessutom i 40års åldern skulle jag säga och det stod snabbt klart att han var bonde och de bodde en bra bit utanför stan.
Hon upprepade om och om igen hur snabbt det gått, hon var väl chockad, som förstagångs föderska ska det ´ju ta ett par dygn eller så:-o
I alla fall så berättade hon för sköterskan att vattnet gått vid tio på kvällen när hon pratat i telefonen och eftersom de nu var uppe på BB så måste det som sagt var ha gått fort.
När sköterskan lämnade rummet, hörde man hur osäker hon var på hur hon skulle göra med bäbisen. Hon frågade sin man om hon skulle ha bäbisen i sin säng eller i lådan med hjul. Hon lät så förvirrad och undrade när hon skulle behöva mata henne osv.
Han var en luuugn bonde som svarade att hon var väl tvungen att göra det som kändes bäst, det märks väl på bäbisen vad den vill. För honom var det bara ännu en förlossning, jag tänkte ,undar hur många kalvar han har varit med att förlösa?
Efter en liten stund säger han att om han åker nu så hinner han hem och mjölka och komma tillbaka tills ronden skulle gå. Snacka om att jag höll på att börja asgarva där bakom mitt skynke. Han har just blivit pappa men ska åka hem och mjölka*haha*
Hör på hans fru att hon blir lite orolig, vill inte alls vara ensam, hon låter såå ovan.
Jag ser när han tar sin portfölj och går ut ur rummet,  en sköterska kommer in och återigen får vi höra om hur fort det hade gått.
Det slog mig också att natten innan var det vi som hade kommit upp men de som låg i vårt rum den natten hade åkt hem så den här gången hann jag ha 2 rumskompisar fast vi bara var där i 32 timmar.
Pratade lite med dem på förmiddagen efter och visst hade han hunnit hem och mjölka och han hade visst hunnit sova också,vilket lyx!
Ja det ska tajmas in i minsta detalj om man är bonde.
Jag hann dessutom hem till midsommar precis som jag hade sagt redan i oktober men det var på håret för det var inte särskilt lätt att bli utskriven på midsommarafton. Trodde aldrig de skulle släppa ut mig å jag höll på att svälta ihjäl...
Efter en sväng på Coop, 4 Chesse och en stor cola från McDonalds så sov jag och Celine riktigt skönt i 4 timmar innan vi kom iväg på lite midsommarmiddag.



Crazy Helg

Tjingeling!
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Det har hänt en hel del sen sist men inget som är kul att läsa skulle jag tro.
Kom inte iväg till buggen igår:-( Har haft så himla ont i bröstet som nån slags astmakänning, inget vidare men det blev iaf en promenad på nästan en timme.
Det var verkligen roligt att mamma fick för sig att komma över och sova i helgen, det borde hon göra oftare för det är så skönt att umgås lite mer avslappnat.

Idag har varit en ganska jobbig dag även om det har varit roligt med. Började med att städa upp efter helgens bravader och sedan åkte vi ner på stan för att handla. Gick en stund på stan, det var trevligt, synd att man inte har några pengar att göra av med:-)
Sen lämnade jag av Emilia på dansen och for hem för att fixa ordning för Lingon och Blåbär-partajet som jag hade idag. Det är ju så himla kul, så ruskigt fina kläder och jag fick en bra rabatt på ett plagg till mig själv och eftersom jag fick lite pengar i present så slog jag till på en klänning Annika:-D  http://www.lingonochblabar.se/
Dessutom så handlade gästerna så pass bra så att vi fick välja ett plagg gratis så det fick bli en pyjamas till Celine.
De håller för evigt och växer med barnet, älskar såna kläder som först är långbyxor eller klännig och sen blir det knickers eller tunika. Då gör det inget att plagget kostar lite till för man använder det 10 ggr längre och det tappar inte färg eller form i tvätten...
Så, lite gratisreklam;-)

Hade ju liksom bestämt att min blogg inte skulle bli nån idag har jag hadlat, ätit och diskat-blogg men jag har lite dåligt med uppslag känner jag.
Ont i kroppen och trött idag, underligt hur slut man kan bli utan att jobba.

Fick inte papperen från försäkringskassan idag så nu kommer A-kassan garanterat bli försenad. Det som såg så bra ut så kräver de in en massa kompleteringar som alla säger inte ska behövas. Vill ju dessutom få veta om jag kan få läsa de där kurserna eller hur det blir.
Kommer verkligen behöva all tid som går för att jag ska klara av det. Är mest orolig för kemin och om jag klarar av hur klarar jag då av nästa kemikurs*huuua*
Biologin bord ejag verkligen klara men kemi, ojojoj.

Måste plocka undan och få kura ner mig i soffan ordentligt med min nya filt som jag fick i present, jätteskönt. Undrar just hur de kunde veta att jag behövde en ny filt*haha*
Imorron ska jag försöka ta tag i att ringa och beställa massagen men jag ska också iväg och titta på när Emilia kör Lilla Vasaloppet och äta semla:-)
Åsså har jag ju tårtan till helgen att börja förbereda. De första förberedelserna är ju sååå tråkiga, det är ju sen på fredag som det är kul men så mycket jobb innan man kommer dit.
Nähepp, ciao!

Sammanfattning födelsedagen

Hej hopp!
Det blev en bra dag igår, allt gick som smort och de jag håller av mest var här. Saknade nån enstaka men alla kan ju inte samtidigt hur tråkigt det än är så får man ju ta det:-)
Det blev lite Sing Star efter tacosen och en hel del snack, det var trevligt helt enkelt.
Jag drack inte så värst mycket eftersom jag fick ett väldigt trevligt sms från Sarah på kvällningen om att jag gärna fick skjutsa hem den från BB idag om jag kunde.
OM jag kunde, såå klart!
Verkar helt korkat att någon ska sitta och åka hit och hämta stolen å sen åka och hämta när jag ändå så gärna gör det.
hon är verkligen bedårande lilla Simone.
Ska träffa dem lite mera i veckan eller så, så att man kan få hålla och se lite mer än en stor mössa och overall.
Fick en massa fina presenter, roliga presenter och flytande presenter*haha*
Det är bra för nu är mitt vinförråd fyllt så det räcker ett bra tag.
Man ska väl egentligen inte rangorda det man gillar bäst och för nån kan bli ledsen så jag säger direkt att jag uppskattar allt och skulle aldrig tycka en present var dålig. Allt har man ju användning av.
Men bäst är ändå presentkortet på en massage för den behöver jag mest. Även örhängena och halsbandet från min familj älskar jag.
Svarta Bibeln, mina vänner bok för vuxna är också rackarns kul...ska breifa in er senare om vad denna bok innehåller*s*

nehej, ska ta å komma iväg och hämta barnen strax så att vi kommer hem i tid för mamma tänkte kankse komma förbi. Det blir ju hur trevligt osm helst.
Kramar till alla!

Ciao!
 

Nu är hon här!

Nu är Sarahs bäbis här :-D


 
Förälder: Sarah Olsson-Günther, Mikael Björner
Datum: 2009-02-06
Tid: 04:29
Vikt: 3348
Längd: 52
Kön: Flicka
Hemort: Sandviken
BB-ort: Gävle
Nu har äntligen våran lilla flicka kommit ut, hon ska heta Simone Iiris Elisabeth.


Vilken bra start på dagen:-)

God Morgon Alla!!
Japp idag är det en GOD morgon. Nu började det så där bra så att jag är jätterädd att nånting ska gå på tok under dagen så att den där underbara känslan ska försvinna.
Jag önskar mig att få vara så här glad hela dagen!
För några dagar sen kom ett brev med en handstil på som jag absolut inte kände igen. När jag öppnade det så låg där innuti ett brev som det stod Grattis öppnas på födelsedagen på...
Snacka om nyfiken man blev då, vem var så hemlighetsfull?
Så igår kväll innan jag skulle lägga mig bestämde jag mig att fuska och öppna det, klockan var ju ändå 23.45 så det var ju nääästan min födelsedag.
När jag öppnade kuvertet var det ett presentkort på en massage. Jag fattade ingenting*?* vem, vad, hur?
Så ser jag att det är från Anna, en vän som jag mailat med i över ett år nu(eller?) men vi har aldrig träffats.
Hur uppskattad jag kände mig går inte att beskriva med ord.
Vad ska man säga, det finns ju bara ett ord å det är TACK!
Jag som hade blivit jätteglad över ett grattiskort. Jag älskar överraskningar och den här toppar nog listan ordentligt:-)

Telefonen började pipa vid halv åtta imorse så nu tror jag att "alla" har grattat mig, jag ääälskar när folk kommer ihåg mig fast det är kanske svårt att glömma det också för jag är rätt duktig på att påminna*hihi*
Ett sms var lite bättre än de andra eller ganska så mycket bättre för Sarah skrev: Det blev en flicka, du fick inte ha din födelsedag i fred...
Åå stumpan vad glad jag är för din skull, jag känner att jag just blev Tant Ida, tänk att jag fick rätt om vilken dag det skulle bli:-D

Nu ska jag jag göra klart tårtorna och njuta av den här dagen så länge den varar.

Kram till alla som får mig att känna mig speciell.

Ciao!


Idag är mitt ledmotiv framfört av min lillasyster:-)
Vad är det för dag idag? Vad är det för dag idag?
Jooo det är ju syrrans födelsedaaaaaaaaag!


En Massa Äntligen!

Ja shit va jag har längtat efter att få skriva idag! Har letat tid sen 11 i förmiddags men den har inte velat infinna sig. Nu gjorde jag en omprioritering och gör det här istället för att göra mina tårtor så det blir väl att göra dem i natt..
Igår natt tapetserade vi så att det blev klart. På bilden här nere ser ni hur det såg ut på halva vägen.




Klockan 11 i förmiddags fick jag ett sms från Sarah, hennes vatten hade gått!!Så nu har man ju gått å väntat bäbis hela dagen också. Hon hade datum den här veckan och jag har hela tiden sagt att det kommer bli den 6 feb(imorrn)  på min födelsedag men hon har trott att det skulle komma tidigare eftersom hennes första barn kom redan i vecka 32 eller nåt sånt.
Igår kväll snackade vi och då hade hon varit ute och halkat omkull och det verkar ha hjälp för att vattnet skulle gå. Jag hoppas verkligen inte att jag får rätt nu så att det blir imorron för då har det tagit ganska lång tid men den femte är ju också en jättebra dag:-) och inte lika upptagen*S*

Igår läste jag min kompis Mackan´s blogg och han hade stora problem att få ihop livet med jobb, gym, hund, sambo, tvätt å allting sånt. Han hade dagen uppbokad timme för timme så fort han är ledig och jag känner ju verkligen igen det där syndromet. Även om jag just nu inte har något jobb har jag häcken full från morron till kväll.
Hans sista stycke innehöll en fråga där han undrade hur vi med barn fick ihop vardagen:-) Hans teori var att man fick ett presentkort på lite extra timmar per dygn för varje unge man fick.
Jag måste göra dig besviken Mackan, inga presentkort har dykt upp här men visst sjutton tänjer man på gränserna å det grövsta. Igår när vi tapetserade han Fredrik lägga Celine medan en våd låg och sög lim och nån våd längre bort nattade vi Emilia.
Idag har jag bakat en hel del samtidigt som jag försökt att plocka undan och så där. Tur att Fredrik gjorde klart hallen så jag bara behövde moppa och möblera tillbaka lite grann. Jag är trött så nu ska jag röja klart så att jag får lägga mig innan midnatt idag...yeeah right!

Men nu är ni säkert väldigt nyfikna på att se hur hallen blev när den blev färdig:-D Det blev såå fint så nu ska vi kolla om vi kan hitta några nya lampor att sätta upp som passar och en liten hylla till barnens kläder.




Rätt bra va?
Känns som en bra födelsedagspresent att få det lite fint omkring mig. Är lite sugen på att blanda in lite ceris så hittar jag några såna lampor kommer jag nog slå till. Beroende på priset så klart:-(
Nehej hörni nu är det verkligen dax att göra lite tårta.
Imorrn blir det nog full rulle hela dagen men en update kommer inom några dagar.

Kramix!

Ciao!!

Varför blev det så*haha*

Ja okej nu vet jag att man kan få in bilder i inläggen men inte hur man får dem där man vill...
Provar på en till, den här tårtan gjorde jag förra helgen åt Charlie som fyllde 1 år. I helgen ska jag göra min egen tårta och näst ahelg har jag en 70 bitars doptårta beställd. Det blir hur kul som helst!



Här är hallen:-) FÖRE så klart!


Rena Hawaii!

Japp...Kaos alltså:-D
Vi har fixat underarbetet i hallen idag så jag hoppas det blir bra. Imorron kommer eldprovet då vi ska mönsterpassa tapeter..ojoj!
Hade en massa kul som jag skulle berätta men nu är allt som bortblåst.
Jag ska försöka få in en "före"-bild på hallen här nu hade jag tänkt men vi får se hur det funkar, kanske hamnar den i ett eget album*hmm*
Det visar sig!
Imorron ska jag jag hinna till arbetsförmedlingen och rapportera arbetssökandet också å så ska Emilia till hälsocentralen så får vi se om de kan fixa hennes tå som har nåt sår som inte vill läka riktigt.

Fick en rolig historia på sms igår som jag tänkte dela med mig av här. Den liksom påminner om mitt liv lite grand. Hur man än gör blir det fel:-D

Spermien Malcolm var riktigt sugen på att vinna sitt "lopp". Så han tränade flera timmar om dagen, läste mycket teori och så studerade han kartböcker.
Malcolm var i kanonform på den STORA dagen. Så gick startskottet och han fick en bra start. Efter 10 minuter så hade han ruskat av sig de andra men efter en tid kände han inte igen sig.
Malcolm var vilse!
Lite längre fram såg han några som han tyckte dte var bäst att fråga om vägen.
Vart ligger ägget?
Det vet inte vi, vi är tandtroll.

*haha*
jaa, jag menar spelar ingen roll hur man försöker så blir det alltid fel.

ne, nu ska jag försöka lägga in några bilder så får vi se hur det går.

motionsloggen:
30 min motionscykel
några timmar väggslipning:-)

Ciao!

Holy Macaroni!

För att sno ett uttryck som jag gillar:-D

En riktigt trevlig och rolig afton igår.
Som fester ska vara men tyvärr lite kort då de roliga människorna har en tendens att banga snabbast.
Fast jag å Frida var ju kvar förstås men jag måste erkänna att även jag fick en drink för mycket för att orka fortsätta .
Jag skyller på drinkblandarna, jisses det slutade ju gunga vid 11 i förmiddags. Så jag hade en skön slappardag här hemma på egen hand. Vid 17 åkte jag iväg för att bugga loss på Ackes. Det kändes i kroppen att man varit ute på galej kan jag säga, svettades som en gris men det var såå himla kul. Idag var det lite fler killar med och några av de nytillkomna var helt suveräna på att dansa. Tummen upp för den lektionen!

Så idag kan vi lägga till 60 minuter till motionsloggen.

På fredag fyller jag år och jag fick en liten fundering från en underbar liten tjej om vi skulle ha partaj å jag känner att jag sjutton är värd en födelsedagsfest även om jag inte ens hade tänkt tanken innan hon frågade. Nu hoppas jag bara att det är några som orkar dyka upp för jag känner att jag behöver ha såna som jag gillar omkring mig.

Har haft lyckorus med tillhörande ångest idag. Det hör ju till min sinnestämning att jag tydligen inte kan må bra å känna mig lycklig ens för en kvart utan att sedan vara tvungen att ha lite ångest efter det.
Jag hinner bara tänka på hur roligt det ska bli med något eller hur bra det kan komma och bli med allting när hjärnan sedan måste rada upp alla ev negativa effekter av den möjliga positiva händelsen.
hänger ni med? Alltså jag hinner inte ens tänka utan det bara rullar förbi. Får ta och jobba på det.
Har fått höra genom livet att jag är lite negativ men jag kan faktiskt inte hålla med. Jag är realist och behöver hela tiden gardera mig emot eventuella besvikelser. Alla händelser som inte har förutsetts är i stort sett alltid en dålig händelse. Det är ju däför jag inte kan förstå hur jag ibland kan säga att jag älskar överraskningar men när jag tänker efter så säger jag inte föverraskningar längre. Jag älskar PAKET! För en present innehåller ytterst sällan en dålig överraskning. Har nog inte fått nån så dålig present nån gång.
Bara det att någon har varit i en butik och tänkt på att just jag ska få en sak gör mig glad. För mig är det tanken som räknas även om det "bara" är tulpaner som man ryckt åt sig lite snabbt vid kassan på ICA så har man ändå tänkt på mig och gjort sig besvär.
Nu får INGEN tro att tulpaner är ett "bara" för mig för jag älskar tulpaner och det gör mig inget om jag får en 3-4 buketter för hur snyggt är det inte med en vas fullproppad med tulpaner i olika färger?
Min nya fetish just nu är olika väggarrangemang med värmeljuskoppar, ni vet de i svart smide?
Har just fått upp dem som legat oupphängda hur länge som helst och nu kan jag se hur mycket plats jag har för såna. Skulle vilja ha en stor i vardagsrummet. Såg en på cervera med en massa blad å grejjer men ska man hänga upp den så skulle det behövas lite snygga tapeter och en ny soffa i vardagsrummet. Jag tror att jag skulle behöva ringa in Simon och Thomas för vardagsrummet kommer kosta multum att fixa. Nytt golv behövs och då skulle man ju lika gärna kunna lägga golvvärme så slipper vi elementet som är ivägen och inte ger tillräckligt med värme.
Ny soffa och en braskamin står högt på ouppnåeliga önskelistan.
Problemet med att få hem ett designprogram är ju att man inte får ha kvar sina grejjer som man faktiskt gillar. Jag älskar mitt vita skåp, hur fult det än må vara...
Aja det lär ju aldrig hända i alla fall så varför bry sig:-)
Nu ska jag sova för imorron är det min tur att skicka stora donnan till skolan.

Hej hopp, gummisnopp!


Idag är det bluuuue hawaaaaaiii, i mitt eget bluuue hawaaaii som dundrar på i huvudet...Så går det när man går på dansskola:-D

RSS 2.0