MysPys med Emilia och bara liiite gnäll:-)

Idag vaknade jag faktiskt pigg...Fortfarande krasslig i halsen men kände mig ändå rätt hyffsad. Var uppe en sväng med Celine mellan sju och åtta, sen fick jag lägga mig igen fram till nio. Sååå skönt!
Vid elva bar det iväg in till Gävle för att shoppa lite och gå på bio.
Vi såg Bolt, den var rolig men inte lika bra som jag hade hoppats på.
Vi hittade lite småsaker och nån present och lite så där.
På vägen hem var vi till Mcdonalds och köpte ett Happy Meal till Emilia eftersom hon skulle dansa också innan hon kom hem. Där träffade vi Världens Bästa Sarah med Världens just nu Sötaste Bäbis Simone.
Åå vad härligt att få se dem:-) Vi har ju varit förkylda så jag har inte velat åka dit med smittan, nu skulle de åka till pappa Micke i nästan två veckor så nu kommer det ta jättelång tid innan jag får träffa dem å hålla i det lilla undret.
Och vet ni:-D Jag har blivit uppgraderad från Tant till Gudmor...Trodde aaaaldrig att JAG skulle få bli någons Gudmor och absolut inte Simones Gudmor:-) Meeen å andra sidan har man samma födelsedag så måste man ju få bli den Goda féen eller jag menar Gudmor*hihi* Tack Sarah stumpan, tack!
Även om dopet inte blir av i den närmaste tiden så är jag Gudmor ändå;-) Men nu har du ju nästan två veckor på dig att tala Micke tillrätta så vi bokar väl nån bra helg i april då*S*

När jag kom hem hade jag fått post, bland annat ett par dansskor som jag hittade på annons och betalade i lördags så hon hade hunnit posta dem igår. Så himla kul för de verkar passa och de var jättebilliga. Hoppas de kommer vara lika sköna att dansa i som jag tror.
Jag hade också fått ett godkännande från a-kassan så nu får jag börja läsa de där kurserna på distans som jag ville. Det tråkiga i det är att det nu har tagit en hel månad för dem att ta det beslutet men jag måste vara klar samma tid som jag skulle ha varit om jag hade fått börja när jag sökte*sucka* det får ju lov att gå, vem har sagt att det ska vara lätt.

När jag hade lämnat Emilia på stan så åkte jag hem och gick en skön promenad med Frida. Det är verkligen härligt väder när det är så mycket snö som det är nu och bara en minusgrad. Hoppas hon har lust att gå en sväng imorron också för jag behöver det verkligen nu när jag varit inne en massa ett tag.

En annan sak som jag tycker är värd att berätta idag är om mina Tradera auktioner, har lagt ut en hel del saker som jag tycker är fina, mycket som knappt är använt. Jag har väl satt ganska höga utrop om man jämför med alla som sätter 1 kr i utrop men det är ju för att sakerna är mer värd kvar hos mig än om jag får 3 kr för dem. I alla fall så blev jag väldigt full i skratt när jag ser vilka saker som fått bud först. Två vägglampor från IKEA som kostar 59 kr nya. Frakten kommer gå på 78 kr så jag kommer nog inte få mer än en tia för dem är jag rädd men nån har iaf köpt dem för en tia. I och för sig så är ju de här lamporna värda säkert de dubbla än nya från IKEA för de är ju Nordis-modifierade. Den snygga kopplingen är det inte många som kan få till*haha*
Sen idag fick jag ytterligare ett bud på en mössa som Fredrik höll på att skratta sig fördärvad över att jag tänkte sälja. Nu har det gått långt när du lär sälja mössan sa han. Jag har inte använt den på länge för den täcker inte mina öron ordentligt, numera tycker jag väl inte att den är så himla snygg heller men det tyckte tydligen nån som bjöd på den. Alldeles nyss fick jag bud på mina fina fönsterlampor också, det var ju trevligt och det som jag trodde att jag skulle få sålt i första hand men men vill man ha lampor från IKEA och en gammal mössa så gärna för mig. Det finns mer där det kommer ifrån*ha ha ha*
Nu ska jag lägga in en bild på ett av mina fynd idag, jag tror ni kommer förstå varför jag valde just dem till Celine;-)


Äntligen verkar det som om båda ungarna har somnat så nu ska jag ta mig en kopp te och bara sjunka ner i soffan och njuta av tystnaden.

Den där lilla har låtit konstant hela veckan så jag är sååå trött i öronen.

Även om jag och Emilia hade en jättemysig dag idag så hann även hon med att gnälla en hel del, bland annat om att läggdax blev för tidigt idag.

Jaja, peace, kram, CIAO


Kommentarer
Postat av: Anna

Precis - samma födelsedag ska man ha. Gäller för övrigt också Alva och hennes gudmor Petronella, båda med 15 oktober som födelsedag.

2009-02-23 @ 21:36:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0