Känns som ruta ett och jag blir ledsen=(

Just nu går det rätt bra i skolan. Det är roligt men svårt men ändå kan jag känna att det är nåt som jag kan lära mig bara jag får till snitsen lite.
Kroppsligen är jag ett vrak och det är svårt att hålla humöret uppe med värk i kroppen hela tiden.
Har varit till min sjukgymnast rätt mycket på senaste tiden och vi har kommit fram till att allt sittande gör mig större björntjänster än allt det tunga gjorde förut.
Har alltid vetat att jag behöver röra på mig jämt för att må bra men jag tycker ändå att jag hinner röra på mig mycket fast jag går i skolan.
Men det är klart att jag numera sitter över 40 timmar i veckan istället för att springa, städa och flaxa runt som jag gjort jämt annars.
Har fått låna en TENS-apparat nu och den hjälper en hel del men det är ju inget som jag kan ha med mig och på mig hela dagarna utan det får bli när det blir för jobbigt på kvällarna.
Man sätter klibbiga paddlar på de ställen som känns värst och sedan skickas det strömstötar genom musklerna så det känns som massage. Det är skönt och avslappnande och jag får även lite effekt en stund efteråt.
Det värsta just nu är ledvärken, knänen har aldrig gjort ont innan men nu när höfterna är fuck up så stramar musklerna och då åker även knäna på en smäll.
Jag är inne i en ond cirkel som inte ens min superduperjätteduktiga sjukgymnast kan hjälpa mig ur=(
Det suger!
Jag vet bara ett par som kan förstå vad jag känner och hur jobbigt det är alla andra tycker bara att man är gnällig och dryg.
Jag försöker verkligen hålla humöret uppe men det är så svårt, så fort det är nåt annat som inte är bra så åker det på en känga för jag orkar bara inte med det också.
Det värsta just nu är att det inte finns nån motionsform som jag kan köra på med ordentligt eftersomd et antingen är det ena eller det andra som då börjar göra mer ont.
Tänker inte rada upp allt det för det låter verkligen som dåliga ursäkter men det är så det är för mig just nu.
Kroppens problem blir inte bättre av alla allergener som finns i luften just nu och all den medicin som jag måste ta för att orka med överhuvudtaget.
Det är ju synd att man är så himla snygg så att man vill ha kvar den här taskiga kroppen annars skulle man kanske ansöka om en kroppstransplantation eller en reservdelskropp kanske??:-P
Om det är nån som vet en bra kompatibel kropp kan ni hojta en å annan del skulle man ju kunna låna iaf:-S

Egentligen vet jag inte alls varför jag skriver det här för jag vet hur så många tänker, såna tankar som jag hatar så mycket.
Folks förakt över tjocka människor som inte tar hand om sin kropp osv osv osv...
Men vet ni! Jag är inte tjock för att jag inte tagit hand om mig utan det är kroppen som varit så sjuk så jag har inte kunnat ta hand om den. Och nu när jag verkligen vill få ta hand om den så tillåter den mig inte.
Det är små steg som gäller och tills jag och kroppen hittat vägen åt samma håll tänker jag inte slita mig sönder och samman för att försöka med något som inte går.
Jag försöker att inte förvärra det hela allt för mycket genom att leva så normalt jag kan men så länge jag inte kan motionera så mycket som behövs kommer jag inte kunna göra några underverk.

Dax för lite kvällste.

CIAO!

RSS 2.0