En klapp på axeln till mig!

En från mig själv och ett par från några andra som har hejjat på idag.
Tack ska ni ha! Nästan bättre med påhejjningar när det går bra än när det går dåligt. Inte för att alla måste tycka synd om mig när jag säger att skolan är svår och jag inte förstår men ett alltför positivt påhejjande är bara irriterande i det läget.
Idag har det gått bra, det beror nog på en blandning av orsaker. Igår ringde jag min kompis Ida som är doktorand i kemi*he he he* jag kunde väl inte direkt lösa problemen rakt av med hennes hjälp men jag kände mig helt klart inspirerad och fick lite mer förklaringar. Framförallt var det skönt att prata med nån som förstår vad jag sysslar med överhuvudtaget, har ju inte så många såna omkring mig*S*
Sen mailade jag läraren mina issues och tjugo över sju imorse hade jag fått ett mail med världens bästa svar i.
När jag väl hade fått iväg den rapporten så kändes ju livet bra mycket bättre, gillar ju inte att ligga efter., jag vill ju helst vara klar dagen före. När den kom tillbaka kunde jag knappt tro mina ögon:-) På 14 uppgifter hade jag missat en endaste liten nedsänkt tvåa:-D:-D Dessutom så visste jag att den skulle vara där men har väl helt enkelt missat att skriva dit den. Ganska synd att man bara kunde få G eller IG på den uppgiften, hade ju känts kul med ett MVG en gång. Men men dte var en stor seger för mig eftersom jag kämpat såå med allt från förra veckan.

Sen gjorde jag första biologilabben. Snacka om att den kändes soft efter all kemi!! Den handlade om olika metoder om hur man räknar hur många djur det finns i skogen eller hur många blommor det finns på ängen utan att behöva räkna alla. Så "djuren" i mitt fall var 2 dl gula ärtor:-D
Å nog var det liv i dem alltid, jagade dem runt köksbordet som bara den.
Fick fram bra svar och skrev en labrapport, skickade in den vid 20 idag. Misstänker att jag får tillbaka den för komplettering minst en gång men det känns iaf skönt att få iväg den redan idag när sista dagen är på fredag så har jag tid för kompletteringarna sen.
Just nu känns det hur lugnt som helst men jag vet att det är en falsk säkerhet för jag har en stor kemilab som ska göras och den rapporten kommer inte bli lätt att skriva på fri hand. Dessutom ska det göras en ny lab redan nästa vecka så rapporterna kommer att gå omlott och det gillar jag inte. Ska försöka göra klart första rapporten så fort som möjligt så att det inte går i varandra allt för mycket. Skickade nyss iväg ett nytt mail till läraren om hur den här labben ska genomföras så har han lika bra svar på det som idag så är det okej, om inte så vet jag inte vad jag tar mig för*haha*
Har en del läsning att ta igen också så jag tror att morgondagen får bli att läsa i böckerna för omväxlings skull.
Hur som helst så känns det hur bra som helst att jag klarade av att fixa mig ett andningshål mellan inlämningarna, såg ju ganska tungt ut förra veckan.
Fick beröm av båda lärarna idag också när jag ringde för att få lite hjälp och det kändes ju ruskigt bra:-)
Nu har jag fått lite mat i magen och ska strax gå och lägga mig. Imorrn är en ny dag och med det här tempot hinner man inte leva på gamla meriter.

Idag spelar vi lite musik för att fira
I loooove rock´n´roll!
Britney Spears-version bara för att hon är så snygg

http://www.youtube.com/watch?v=BH69J3sWGT8


CIAO!

SÅ blev dagen ännu lite bättre:-D

För jag gick in och tittade på skolans hemsida och resultatet på biologiprovet jag gjorde igår.
Hade en sån där otäck topp eller bott känsla och så klart så tror man ju att det kommer vara bott men ICKE:-D
58/60
Dansar runt och gör fula segergester*haha*
SÅ nu har jag skrutit färdigt, imorrn får jag ta tag i kemin för det resultatet var inget att skryta med, tur att det inte var betygsgrundande...

NATTI!!


Vilken bra dag jag har haft idag!

Det var en ganska trökig start på den här dagen då Celine kom på att hon skulle kliva upp 5.15. Helt klarvaken och omöjlig att övertala till annat än att gå upp och se på tv.
Halv sju hade vi sett Pingu-filmen en gång, Teletubbies och nåt barnprogram om ett tåg.
Jag smög tillbaka till sängen och efter en stund kom Celine och visade starkt att hon inte gillade det men den här gången gick det att övertala henne så vi fick sova en lite stund till iaf.
Vid tio kom mamma och vi drog iväg till Falun och Sågmyra.
Jag och syrran fick en varsin femhundring av mamma så jag hade tillochmed råd att tokfynda på Lager 157, så himla roligt!
Så klart hittade jag mest till barnen men det är sånt som de faktiskt behöver så nu kan jag kasta lite gammalt trasigt istället.
Sen åkte vi in till Falun och hem till gamla bekanta...Eller alltså det är väl egentligen mina gamla extraföräldrar kan jag säga. Man har ju vart  med om en hel del tok tillsammans med dem när man var liten.
Mamma och pappa umgicks med Karin och Bosse och jag var det första barnet som blev med och det tog 4 år innan jag fick sällskap:-)
Sist vi sågs var för 16 år sen tror vi, alltså var jag tonåring, syrran och deras äldsta, Kristin var knappt tonåringar och mamma och Karin var INTE tanter*he he he*
Bosse såg ut som han alltid ha gjort och det var kul att skämta och ha oss. Tror att Kristin skrattade mest av alla, tror inte hon kom ihåg hur knasiga vi egentligen är. Barnen var strålande duktiga så det har helt enkelt varit en klockren dag!
Celine somnade i bilen så det var bara att lägga in henne när vi kom hem och Emilia var inte heller svår att lägga.
Så nu sitter jag å syrran med tända ljus ocg Earth Hour är snart slut.
Och JAA vi fuskade och hade datorerna och tv:n på för jag läste i tidningen att det faktiskt bara gällde lampor:-D
Nu ska vi se på film!
CIAO!!


Faaan vad jag är seriös!

Det kan ni lita på!
Flera stycken har kommenterat det. Du verkar ta plugget på allvar, jaaa det är väl klart!
Annars är det ju ingen idé att ens försöka.
Den här veckan har jag slitit mitt hår ordentligt i 25 timmar över en inlämningsuppgift i Kemi. Den var apsvår och handlade om en massa saker som vi inte har läst om än....fattar INTE det upplägget?!
Men efter att fått chansen att komplettera en fråga som jag tydligen inte hade förstått rätt så fick jag godkänt.
Hade jag inte haft helfel på en fråga så kanske jag hade fått ett + i kanten vem vet*haha*
Hade egentligen en inlämning till den här veckan men jag kunde inte uppbringa den tiden nånstans så jag mailade och frågade om jag kunde få helgen på mig och Glenn, läraren var så generös så jag fick till på onsdag på mig. Ska försöka få det klart innan dess annars blir jag ju bara senare och senare längre fram.
Imorrn är det biologiprov och jag har inte hunnit börja läsa nånting där än(därför behövde jag skjuta fram resten av kemin)...Skulle ha gjort det i em men jag bestämde mig för att umgås med min lillasyster och mina barn istället.
Just nu känns det som att det var ett bra val för vi var ute och gick ganska långt runt stan. Var på loppis, Meee liiiiike:-D
Tog en ruskigt billig fika på loppisen och kikade på en massa gamla prylar.
Hittade lite smått å gott till Simone. Kostar nya söta små kläder 8 kr/plagg så kan man väl få skämma bort dem lite?
De har säkert allt de behöver men vad har man en Tant till om tanten inte skämmer bort bäbis lite?
Så var vi förbi och fikade hos Sarah, Simone och Phille, jättemysigt, tack för att vi fick komma:-)
Träffade Mackan på stan verkligen roligt, måste träffas och umgås lite, har en stor Macka-abstinens känner jag!

Var till frissan igår, guuuu vad härligt!! Kände mig verkligen som en ny människa med ett par kilo lättare huvud när jag gick därifrån.
Det är ju tur att man är så snygg så att det räcker med en klippning för att komma på fötter igen*tsss*
Ska chilla framför TVn nu
CIAO!


Framtidsplaner...

Fredrik har pratat till och från om att han vill åka till USA och jobba. Jag har hela tiden varit skeptisk, är jag fortfarande men det skulle kanske ändå vara skönt att få ta farmiljen och bara dra iväg på nåt annat.
Få en annan vardag ett tag.
Det skulle vara bra för mig att få träna på språket lite, skulle ju vara till stor hjälp om jag nu ska läsa sen. Men ändå så har jag svårt att bara dra iväg ett år eller ett och ett halvt...
Jag tänker främst på släkten, klarar mig ju inte en dag utan nån av dem...och syrran? De gånger om året som vi ses kan jag inte klara mig utan, så är det bara!
Just nu finns det ju inget jobb att åka till så det är inte så att det är på gång men ändå känner jag att jag behöver fundera ut vad jag vill om det skulle bli aktuellt.
Jag vill inte behöva hyra ut huset hela tiden för jag vill kunna åka hem, så då behöver man ju få lite betalt så att man kan ha allting kvar tills man kommer hem igen.
Skulle chansen uppstå så skulle vi nog åka. Mormor sa det direkt, ÅK! Ja vi får se, skulle inte ha nåt emot att få dra iväg nånstans ett tag å slippa allt trök här omkring.
Arbetslöshet och onödigt tjafs är ju inte så roligt. Det är ju inte bara jag som är arbetslös och det är ju inte så att man går först i nån kö, det är ju bara att se till att råka vara på rätt ställe vid rätt tillfälle.
Känns som att det vore lättare att vinna på en lott än att stå ut i mängden av alla ansökningar.

Igår var vi på ett trevligt partaj, tack och bock för all god mat och trevligt sällskap! Det var skönt att umgås med 100% vuxna människor som hade roligt tillsammans. Det var ett tag sen sist och det enda jag saknade var lite dans men den får vi ta nästa gång:-)
Nu ska jag laga lite mat för vi har främmande ikväll och det blir säkert också trevligt, kul när det händer lite saker omkring en så man slipper fundera på de svåra frågorna.
Och imorrn kommer syrran, heeelt underbart faktiskt. Det känns bra i hjärtat måste jag säga.
Emilia ska ha disco imorrn också så vi hoppas att det kommer en massa ungar här, det blir roligt det med.

Såg i Mackans blogg att han var och lyxade på hotell i sthlm, så himla avis blev jag... Miss you babe! Hör av dig när du kommit hem..

CIAO!!

Mr Penis!

Jag heter Penis och begär löneförhöjning av följande skäl:

* Jag utför kroppsarbete
* Jag arbetar på stora djup
* Jag störtar med huvudet först in i mitt arbete
* Jag har aldrig ledigt på helger
* Jag arbetar i en fuktig omgivning
* Jag får inte betalt för övertid
* Min arbetsplats är mörk och har dålig ventilation
* Jag arbetar i höga temperaturer
* Mitt arbete utsätter mig för stora smittorisker.


BESLUT:


Bäste Herr Penis,

Efter noggrant övervägande av Er begäran har förvaltningen kommit fram
till slutsatsen att avslå den samma av följande grunder:

* Ni arbetar inte 8 timmar
* Ni somnar redan efter kortvarigt arbete
* Ni följer inte alltid ledningens anvisningar
* Ni arbetar inte alltid på er av ledningen anvisad plats, utan
uppehåller Er oftast på andra platser

* Ni tar inget eget initiativ utan måste sättas på press och bli
vänligt behandlad innan Ni överhuvudtaget börjar arbeta

* Er arbetsplats är tämligen smutsig när Ni lämnar den
* Ni följer inte alltid säkerhetsföreskrifterna t ex användandet av
skyddskläder

* Ni går i pension långt före 65 år
* Ni tar aldrig några dubbelskift
* Ni lämnar ibland Er anvisade plats utan att ha slutfört Ert arbete

* Och som det inte vore nog: vi har ständigt sett Er lämna
arbetsplatsen bärandes två säckar med misstänkt utseende

Nu är man fixad å klar, nu bär det av till Allmäninge by för att partaja natten lång.
Tack Matte och Maja som tar barnen så att vi kan få en helkväll, ni får ha det innestående till framtida behov.
Pluggade idag men körde fast lite. Veckouppgifterna gick som väntat medelmåttigt men som jag sagt tidigare så är jag bara ute efter G i kurserna resten skulle vara en bonus.
Nu ska det sista packas ihop.
Trevlig helg alla!
kram och CIAO!!

Flygande uppdatering

Men hej!
Idag har det varit en dag med eld i arslet sen man vaknade imorse.
Upp med barnen iväg till skolan, iväg till dagis.
Måste plugga, bibblan öppnar visst inte förrän 11 här i Sandviken*???!*
Tar en kaffe och loka på Marangoni, går rätt hyffsat att läsa men shiit vilken frukostrusch de fick!
Galet många gubbs som skulle ha kaffe å macka för 30 spänn.
Tar en liten promenad över stan och hinner in och fixa mera garn innan jag ska vara hos psykolgen 10.30.
Det finns en hel massa "disturbans in the force" just nu. Den är svår att ta på, vet inte vilket kapitel i boken Ida vi har snackat om senaste gångerna.
Tror det är nånting nytt på g, Lena tror att huvudet har börjat hitta på nån connection med kroppen. Kanske, vet inte hur det ska kännas, det var så länge sen....Eller har det nånsin varit kontakt mellan mig och min kropp?
Skitsamma, hittar de på nån lös tråd då är det väl bäst att koppla ihop den.

Sen var jag på bibloteket och läste en timme innan jag var tvungen att åka och handla för att sedan hämta Celine på dagis igen.
For iväg och bytte bil med Fredrik så att han fick tvätta av den också, Saaben var redan klar.
Hem, baka, laga mat, plugga!!
Ber Fredrik att baka kakor med Emilia efter lite suckande gick han med på det å tänk vad bra det blev!
Pluggar vidare men herreguuud vad det är svårt.
Det börjar snurra nu!
Förberedde mera till tårtan, plockade ur diskmaskinen.
Tror jag har en minneslucka där nånstans men jag gör iaf kemilabben och försöker skriva nåt vettigt om vad som hände. Det var bara vatten så det var inte så mycket att analysera kände jag....ELLER??
Kände att jag var värd kvällsfika och just när jag står och gör min kopp te och tänker att nu ska jag spva om en kvart så kommer jag på att Emilias födelsedagspresenter inte är inslagna:-0
Fixar det lite snabbt och känner nu att det knappt är idé att lägga sig.
Kan man bli mer stissig?
Jag är verkligen yr, fysiskt yr. Vem sa att det är glajjigt att vara arbetslös?
Imorrn ska vi fira Emilias sjunde födelsedag och det kommer bli alldeles utmärkt.

CIAO!!

Missade en bit!

Men hej igen alla!
Jag vill bara förtydliga lite av mitt utbrott nedan.
Den som jag var skitpist på igår läser troligen inte bloggen och om den gör det så kommer den att veta EXAKT vad det handlar om och när det hände.
Om det är någon annan som känner sig träffad så är jag inte ute efter att den ska må dåligt men å andra sidan så kan man ju i så fall ta tillfället iakt att fundera på hur man behandlar människor omkring sig.
Jag kan ofta känna mig fruktansvärt träffad när jag läser andras bloggar men om man inte alls vet vad det kan handla om så är man ytterst sällan inblandad.
Tar man illa upp är det bättre att låta bli att läsa:-)

Min blogg är till för att väcka tankar hos alla, om hur vi behandlar varandra och hur illa "världen" egentligen behandlar oss alla.
Jag har inte så många läsare och vet i stort sett vilka som läser, skulle det handla till 100% om er så skulle jag säga det till er.
Det här handlar om att jag är less på att bli behandlad som nån inkompetent idiot.
Det kändes bara lite som SURPRISE jag kunde lista ut vad ni menade och lite till.

Nu ska jag göra nåt vettigare som att plugga till exempel.

CIAO!

Att undanhålla saker kan vara värre än att ljuga.

igår hade jag och ungarna en jättehärlig dag i pulkabacken. Solen sken och man kan nästan se att mitt ansikte har sett solen. Det är såna dagar som jag uppskattar att det varit så mycket snö i vinter, annars är ju de där dagarna bara en massa slask men att få de där fjällen-lika dagarna med både sol och snö är underbart. Varje årstid har sin charm utom gråa november som inte har nånting annat än grått slask, då kommer ju aldrig solen fram.
Kan bli irriterad på folk som bara gnäller och gnäller om att våren ska komma snart. Det här är ju ännu bättre. Marken har inte börjat lukta hundskit och man kan vara ute och leka utan att bli dyngsur å skitig. Blöt blir man men inte så smutsig.
Sen var jag och buggade och jäklans vilket drag vi hade igår:-D Helt underbart! Snyggt flyt och roliga turer.
Lennart is my guru!!

Nu ska jag komma tillbaka till min rubrik. Fick höra lite saker idag som jag i och för sig inte bryr mig så mycket om men jag blir irriterad när jag känner igen vissa delar och någon har berättat en del saker men uppenbart hållit inne med andra delar. Visst jag berättar kanske inte heller 100% av storyn jämnt men jag blir fan trött när det är så uppenbart att man undanhållit saker för mig. Det måste ju betyda att man inte litar på att jag kan hantera sanningen eller att man inte litar på att jag ska kunna hålla tyst. Men vet ni, jag har ingen jävel att "skvallra" för nåt mer så skulle nåt hamna hos mig så stannar det där.
Skulle vara riktigt kul att få kasta ut nåt riktigt maffigt skvaller här men så "får" man ju inte göra så det kommer jag inte heller att göra.
Kan man inte lita på mig så att man kan säga allt som man alltid har gjort så kan man skita i att höra av sig helt å hållet! En sak som Jysk lärde mig är att jag är ruskigt allergisk mot "hintar" Det kliar och jag blir alldeles vansinnig, så upprörd så att jag skulle kunna hamna i slagsmål och kalla folk för otrevliga saker.
Jag tror det händer lite för lite kreativt i mitt liv just nu eftersom jag får såna cravings:-D men det finns en å annan som jag lätt skulle vilja avreagera mig på.
Katten slipar klorna men får som vanligt lägga sig ner å låssas spinna*arg*

En rolig sak idag var att jag fick följa med Mirjam på ultraljudet, allting såg bra ut och det var ju jätteskönt. Bäbis beräknas till 11 augusti så vi hoppas att den stannar inne tills dess.
Himla kul att vara med någon annan eftersom jag bara vart på UL två gånger innan och då har det varit med mina egna barn. Lite skönt att det inte var mitt barn men samtidigt är det klart att det skulle vara supermysigt med en galning till i familjen. Men jag tror vi behöver tämja lilltjejen lite till först,om det går.

Jag känner mig lite stressad över skolan just nu. Det tar mycket tid men jag känner ju också att det är värt att hålla tempot uppe och bli klar om 7 veckor istället för att dra ut på det mera.
Nu kommer det några lite mer praktiska uppgifter och inte bara att läsa en massa sidor. Det passar mig bättre eftersom jag har det tufft med att läsa mycket, ta in och förstå.
Sitter och tittar lite på Project Runway och det kliar i fingrarna, behöver lite skapande i livet tror jag. Men det är nog bäst att inte börja skapa nu medan jag pluggar, har ju så svårt för att lämna nånting halvfärdigt för då blir det aldrig klart och sånt gillar jag inte.
Måste försöka hålla mig på backen ett tag och inte dra igång en massa  sånt  som jag absolut inte måste men det gillar jag ju inte heller särskilt mycket...

Så dagens slutsats är väl att jag egentligen mår skitbra men att jag är ruskigt missnöjd med lite av varje.
Finns några som jag saknar massor men som jag inte hunnit träffa på länge pga en massa omständigheter. Måste få stilla mina abstinenser efter er snart annars blir det tok här.
Nu ska Ida få en kopp te!

CIAO!!


Första delproven avklarade!

ÅÅ fyy vad svettigt det var!
Det tog inte så lång tid som de hade förvarnat om men ögonen var ju på väg ur huvudet innan jag var klar.
Otroligt tacksam över att få 66/70 på kemin men lite besviken på 48/60 i biologi. Det var iof supersvårt så det hade kunnat vara värre.

Nu sitter vi och tittar på Let´s Dance upplösningen.
Nu ska Draken UT!!




Spänningen stiger...



Spänningen är ooooliiiidlig...



Jaaag döööööör.....



YEEEEES!!! Morgan å Magnus kvar men hur går det nu inte kan väl Laila åka mot DRAKEN????



En stooooor suck av lättnad!!!

Nu är hon äntligen ute och vilken underbar final det kommer bli.
Nästa vecka missar vi live men det är okej att se det på film då för nu spelar det ingen roll hur det går.
Fast jag håller nog på Morgan ändå;-)


Natti alla, nu kommer jag sova gott*haha*


CIAO!

Pluggdag!

Hej hopp!
Igår var vi på banken och la om lånen, alltid lika kul när det går bra!
Efter lite trixande så fick vi lägga in bilen i huset och med de nya räntorna så blir utgifterna lätt 4000 mindre än vi haft. Inte illa faktiskt och då la vi upp en amortering också.
Det är ju bäst att förbereda sig  för snåla tider.
Sökte några flera jobb igår också, det går långsamt och det tar lång tid emellan man får höra nåt från det man sökt. De flesta arbetsgivare undanber sig att man ringer och kollar eftersom de har så ruskigt många sökande. En tjänst på ICa som kontorist fick 300 sökande, jag förstår ju varför en annan inte fick komma på intervju då, det är ju säkert många som jobbat på kontor innan.
Än så länge tar jag det mesta med ro måste jag säga. Nu har jag ju fullt upp med läsningen också så långtråkigt är det sista jag har. Får jag jobb får jag lov att gå ner i fart på pluggandet men det gör inte mig nåt, jag hoppas bara att jag kan jobba och läsa klart ändå. Går det inte så är det väl så men då har jag ju ansträngt mig förgäves.

Idag är det snökaos ute med blöt snö som ser ut som en enda dimma. Personligen gillar jag att det kommer mera snö så att Kungsberget kan hålla öppet ett tag till. Jag vill hinna åka lite nu när jag har skidor.

Celine har blivit helsåld på Pingu. Klockan sex i morse vaknade hon och skulle upp och titta på Nöötnööt. Ja han säger ju så, hon håller för näsan när hon säger det också för det har Emilia lärt henna.
Hon härmar allt man säger ännumera nu. En kväll när jag nattade henne sa jag "älskar diiig" och hon säger Kookkee deeeej. Undrar ju om hon förstår vad man sagt men hon ser då sån ut.
Nu ska jag ta tag i böckerna för jag vill ha hela dagen på mig så att jag känner att jag kommer nånstans. Det jag skulle ha hunnit igår i biologi har jag några sidor kvar på och kemin har jag inte ens börjat med från igår. Jag måste vara jordens långsammaste läsare...

See yah!
CIAO!!

Let´s Dance, vaddå??

Jamen hallå!
Jag måste bara få avreagera mig från gårdagens Let´s Dance!
Hur kunde Draken slå ut niclas Walhgren? Alltså Niclas är inte min favorit och han har väl inte varit såå himla bra hela tiden men han har i alla fall varit rolig och underhållande att titta på. Men vad är Elisabeth??? Piiiinsam, å det grövsta.
Så sitter hon i greenroom och säger att hon har haft tur att det funnits några stycken som varit sämre än henne under programmets gång:-0. Sämre?? Som inte haft lika stort stöd heter det väl!
När Draken och Tobias blir mer förvånade över att det får stanna än Niclas blir över att åka ut då är det illa...
Jaja nu får vi väl bara hoppas att hon inte slår ut några fler för  nu är det bra. Nu är det bara Draken och de duktiga kvar.

Nånting helt annat: Jag och mamma var uppe i Kungsberget igår eftermiddag. Det var lite gråmulet och 2 grader varmt men sååå himla bra före. Verkligen jätteroligt att åka. Det som var absolut roligast var att vi åkte med utrustning som vi sen skulle köpa. Det blev 2600 för pjäxor och skidor men då är det bra riktigt bra skidor och pjäxorna kändes också jättebra.
Skönt! Nu har även jag grejjer så att man kan åka, tyvärr så kommer det väl knappt att finnas några mer pengar att åka för nu när jag har köpt saker för pengarna. Men det får lösa sig på et teller annat sätt känns det som.
Säljer lite saker på Tradera så jag hoppas att pjäxorna som jag köpte tidigare blir sålda för då får jag tillbaka pengarna för de andra pjäxorna.

Idag gjorde jag de första närvaroproven i Kemi och Biologi. Jag hade ju förväntat mig att Kemin skulle vara svårast men så här i starten måste jag säga att det är Biologin som oroar mig mest.
Det var skönt att få sitta i fred och klura med böckerna, jag tror att jag kan fortsätta att tycka det är intressant men än vågar jag inte ropa hej. Vet ju precis hur jag är:-D
Fredrik tog med sig barnen ner på stan och fixade lite presenter till alla kalasen som vi ska på och så var de iväg så att Emilia fick ta hål i öronen. Guuud va stor hon blir*sucksuck* Hon fyller ju 7 år om två veckor och vi har sagt att hon skulle få ta hål i öronen då och idag blev det av. Hon var supermodig och det blev hål i båda öronen bara så där. Ingen bedövning eller kyla, hon gjorde det bara. Jag är jättestolt att min lilla fis törs mer och mer för varje dag. Det är så skönt att viljan äntligen verkar vinna över ängslan, det är stort för oss i vår familj men det tror jag att de flesta redan vet.


Bildbevis på att hon tagit hål i öronen.
Här har vi bildbevis på att hon faktiskt har hål i öronen!

Åsså måste jag ju få visa den där lilla dåren också:-D


Fredrik är inte hemma ikväll, de var bjudna på mat och sånt hos en de jobbar med som fyller år.
Så jag och tjejerna ska titta på melodifestivalen och bara mysa. Hoppas den där lilla håller sig i skinnet så vi slipper en massa gnäll.
Ska sätta pyjamas på henne nu.

CIAO!


Länge sen sist

Först, Tack Johanna för ditt fina inlägg, det värmde väldigt.
Det var bara trevligt och det var skönt att se dig som den Johanna som jag känner. Vi är på rätt väg nu så det är bara att kämpa vidare.
För det andra, ursäkta att uppdateringarna dog totalt. Har egentligen haft massor att berätta men just därför har jag inte haft tid.
Fick hem skolböckerna i måndags och det är ju så klart rena grekiskan men jag ska ge det en stor chans. Det måste gå!

I måndagens tidning hade jag med en insändare om vår skola här i byn, Ganska coolt att få nästan en halv sida:-D
http://arbetarbladet.se/torget/1.568745

Igår var jag iväg och fotade lite. Det var himla trevligt att komma ut och prova på lite igen. Det var väl 3 år sen sist så jag kände mig ringrostig men det var jättekul med två fotografer;-) särskilt när de är så trevliga som Kicki och Frank, bilder kommer att komma upp när jag fått dem.

Idag var jag till min psykolog och vi är i en intressant period just nu. Jag vet egentligen inte varför men det känns som att jag kommer nånstans ändå.
Sen skulle jag iväg till arbetsförmedlingen och där var det ju halvkaos så jag blev kvar i över en timme, suck! men men man har väl inget annat för sig när man är arbetslös eller??

Tog tag i en massa tvätt här hemm, känns mycket bra! Så nu har jag inga anledningar till att inte plugga hela dagen imorrn, eller hela förresten:-) ska ju på min födelsedagsmassage först*wiiii* ska bli underbart!!
Frida ringde och bjöd in oss på fika med nybakade bullar, häääärligt, tack så mycket.
Tyvärr kunde vi inte stanna så länge eftersom jag skulle åka till Valbo och hämta lingon och blåbär kläderna. Åkte förbi svärmor med hennes påse och blev kvar på lite fika där med. Klänningen som jag köpte till mig var något för trång så jag ska skicka och byta den tänkte jag, lika bra annars kommer jag inte använda den så mycket som jag tänkt.

Mackan ringde till mig idag, han hade bestämt sig för att sluta på Jysk så han hade skrivit på papperen idag. Det känns sorgligt att de inte kunde fixa stämningen där så att han hade känt att han kunnat vara kvar. Han passar verkligen för jobbet men jag förstår ju varför han inte vill vara kvar.
Ska ärligt erkänna att jag är ruskigt skadeglad:-D:-D
Det kan hon ha, chefen där. Inga kunder och ingen personal, HA!
Hoppas hon får jobba arslet av sig själv och alla helger som finns för det gjorde jag under min korta tid. Jag har fortfarande drömmen att det skulel bli annat styre på den där butiken och att jag och Mackan kunde jobba där ihop för det var ju så det var tänkt men det kommer aldrig att hända så det var lika bra det som hände.
Jag vet att det kommer gå bra för Mackan för han verkar lyckas med allt han tar sig för. Jag tycker att det var väldigt modigt att göra det han kände i alla fall även om det kan komma att bli tufft ett tag. Kramar till dig:-)

Nu har Celine somnat i soffan så det är dax att lägga henne i sängen och mysa ner mig i soffan en stund.

Hoppas alla har det bra för det har jag.
kram!

CIAO



RSS 2.0