Lite jobb

Har just ätit frukost och ska bege mig iväg för att jobba en stund.
Det blir de sista timmarna på väldigt länge skulle jag tro och just nu känns det bara så skönt! Klart man kommer sakna lönerna men just nu känns det bara så bra att jag ska få engagera mig i en sak i taget så att den biten bara måste lösa sig.
Har vart ledig lite för länge för att det ska kännas bra att åka iväg idag. Känner mig lite stressad även om jag vet att det är bra tsädning på ett ställe som jag gillar...Men ändå
Ute är det 21 grader kallt så det hjälper ju inte till direkt, inte helt sugen på att dra på mig kläder å gå ut i den kylan.
Annars så gillar jag all snö som vi har den här vintern. Igår var vi i slalombacken hel dagen men Celine var lite för trött å frusen för att vilja prova sina skidor. Jag tog ett åk, hade gärna åkt mera men första gången på säsongen är pjäxorna aldrig särskilt sköna å med Celines halvtaskiga humör så blir man inte så sugen.

Nä inget mer att våndas över, på med paltorna och åka iväg är det jag måste göra.
Imorrn ska jag och syrran iväg å få fina naglar, helt underbart lyxigt. Så imorrn är jag uppe den här tiden av en lite mer angenäm anledning=)

CIAO!


RSS 2.0