Snacka om att tappa lusten...

Det har ju liksom gått så himla bra ett tag och fint väder har det varit också!!=)=)
Åt en god middag tillsammans med Frida å barnen nyss, hur trevligt som helst!
men nu tappade jag både orken å lusten. Jag blir så in i helsike less emellan varven så det går inte att beskriva.
Antar att det bara handlar om oigenomtänkta tankar men ibland undra jag om det inte är så att det är satt i system.
Att göra allt för egen vinnings skull å skita i hur det påverkar andra...
Jag är riktigt tacksam över att jag omger mig av människor som inte använder sig av denna "metod" för det är väldigt trist när man stöter på dem.
SÅ fruktansvärt OSEXIGT!!

Tack till alla som tänker som vi!:-P


SJUKT OSEXIGT *uuuurk*


Lilla C

Hon är inte så liten längre mitt lilla C=)
Det är tur att det finns så många härliga bäbisar att få låna runt omkring en för man får ju lite abstinens alltså:-P
Celine var så härlig igår när hon fyllde år, hon var så stolt och visade alla hur många fingrar hon fyllde. Hon strålade av luycka för varenda present hon fick.
Bubblade, pratade och lekte hela dagen så hon hann inte sova nån middag vilket gjorde att hon slocknade strax efter 17 utan middag å allt. När vi skulle lägga oss vid elva vaknade hon och var superhungrig men hon var visst inte sugen på nåt så vad äter hon? Kalla pommes som blivit kvar efter middagen....Jaja, fyller man år så får man vara lite tokig=)
Idag somnade hon i underslafen i Emilias rum, man blir ju så stolt varje gång det händer även om det är långt mellan gångerna.


Den här tårtan hade Celine med sig till dagis, snacka om att hon var mallig:-P

Underbara ungar <3

Visst är de underbara...barnen!
Visst är de ruskigt billiga ibland...de där ungarna!
Jag tänkte lägga till de bilder som jag lovade mig själv att jag skulle göra, från skolavslutningen.
Celine blir så stor min lilla tvåa...3 år på söndag.
Jag fattar inte vart tiden tar vägen. De driver en till vansinne lika ofta som de gör en lycklig.
Idag berättade Celine värsta storyn om vad som hänt med spindeln som bott på fönsterbrädan. Pappa hade dammsugit upp den(sant) och sedan kom en lång utläggning om hur den åkt upp i dammsugaren och hamnat i en biltvätt och fått ont i stjärten. Kommer tyvärr inte ihåg detaljerna men många ljudeffekter var det:-P
Hade skrivit ett inlägg tidigare men det försvann innan jag hann spara, jäkla muppsida!
Så nu kommer bilderna istället=)


student-10

Idag tog två härliga tjejer studenten!
Fredriks två "små" kusiner. Fattar inte hur alla kan växa och bli stora men jag blir ju inte en dag äldre:-P
När jag och Fredrik började träffas var dessa två kusiner lika gamla som Emilia är nu.
Det är ju helt otroligt vad tiden går!!
De var så vackra idag (eller ja det är de ju alltid) så att hjärtat nästan gjorde lite ont. Om 15 år kommer Celine och Nellie ta studenten och de kommer vara lika vackra som Amanda och Karolina var idag<3
Det är en riktigt ball tanke!
Men innan dess ska jag ta min examen och Emilia sin student. Mycket vatten ska rinna under broarna men jag inser nu hur mycket vatten det redan runnit under min bro.
Jag har absolut ingen åldersnoja, tro INTE det, det är bara såå fasinerande hur fort tiden går och hur fort små tjejer och killar växer upp:-O

                               
 
Det är mycket som händer och jag hinner inte med....kanske inte så konstigt att man får ångest ibland, oroar sig för saker man inte behöver och saker man kanske behöver oroa sig för men som man ändå inte kan göra ett skit åt.
Jag försöker fasa bort saker ur mitt liv som får mig att må dåligt. En efter en försvinner de sakta ur mitt sinne och jag hoppas att de aldrig kommer tillbaka. Tyvärr finns det en hel del saker som man inte kan dumpa så dem får man väl lära sig leva med på nåt vis även om det är emot mina principer att låta dem finnas kvar.
Nog om det, idag har jag känt massor av kärlek och det är skönt att få omges av människor som man håller av!
Jag är lycklig över att få tillhöra Fredriks släkt när min egen är så förbaskat liten...
Jag gifte mig och fick verkligen tjocka släkten på köpet:-P
Tack för att ni finns=)

                                               
                  http://www.charlottasblommor.se/Images/Sorg/Specialbinderi/specialbinderi_008.jpg

Inlägg nummer 100

Snacka om timing att tappa blogglusten när man är på inlägg nr 99 :-P
Men himla skoj att upptäcka att det är det hundrade inlägget man ska skriva när man väl tar sig i kragen igen. Det har som vanligt varit en massa upp å nergångar.
Nergångarna har bestått av allergier, astma och förkylning som resulterade i mycket svårt att andas och en obefintlig röst. Nu börjar äntligen rösten komma igen ordentligt och nu är det väl 4 veckor sen jag blev sjuk första gången*suuuck*
Uppgångarna har bestått i att jag trots omständigheterna mått bra utan en massa depp å sånt skit. Efter att allergin blev lite bättre har jag kunnat njuta av solen en massa och samtidigt pluggade jag inför sista tentan som jag tror gick hem. Jag kommer bli riktigt besviken om jag inte klarat den här tentan för det kändes så bra! Samtidigt så lurar den där lilla osäkerheten i bakgrunden som säger att jag visst kan ha gjort en massa fel så att det sket sig igen.
Men nu ser jag frammåt, ska plugga inför en av resttentorna hela sommaren och tänker därmed lägga resttenta två på hög för den är inte värd mödan!! Jävla skitkurs!!!
Den här sista kursen har vart den bästa på hela terminen, skitsvårt det här med men upplägget och alla inblandade i kursen var riktiga proffs som var väl medvetna om att man tycker att det är svårt som ny och de gjorde allt för att man skulle förstå.

Igår jobbade jag arslet av mig, två tåg som skulle storstädas. Tur jag hade bästa grabbarna med mig annars hade jag inte pallat. Har ju tappat all ork bara för att man inte jobbat på ett halvår. Men nu blir det ju jobba av hela sommaren så jag hoppas råda lite bot på det.

Imorrn har Emilia skolavslutning, tänk att min lilla tjej redan slutar första klass...Åtta år!! Det är ingen klyscha, tiden rusar och på nåt vis önskar jag att den ska fortsätta så nu när jag går i skolan så att det snart är klart:-P
Vi har shoppat finaste skolavslutningsklänningen till Emilia. En turkos halterneckklänning med svarta prickar, såå rocka billy=D
Jag ska göra svinrygg i hennes hår och sätta i blommor, hon älskar att jag ska göra henne fin. Hon är alltid fin men jag förstår att hon tycker att det känns lyxigt=)
Note to myself: Måste komma ihåg att knäppa kort och lägga ut!!

Celine blir också så stor. Om två veckor fyller min minsta tjej tre år. Hon är så himla goo trots sina vilda utbrott:-P Vilket hjärta smälter inte när hon vis frukostbordet säger:
-Mamma!!
- Ja?
- Du är min goobit du!!
Och svarar jag att det är hon som är goobiten säger hon:
-Nääähää, du är gooobiten, jag är Celine Nordstrand
hahahahhaa!! Jo det är ju sant det!

Har just sett första avsnittet av den nya sjukhusserien som började igår, Miami nånting:-P och det var sjuuukt bra!! Tack Amerika för att ni ersätter oss som som saknat cityakuten med nåt som verkar bli något lite bättre=D En hel bunt snygga läkare, drama å kärlek*yeeh*

Borde nog prova att sova nu för förra natten var en dålig sovarnatt. Fredrik jobbar ändå så vad har man här att göra?

Kram på er alla!!


RSS 2.0